Ultimat i Mat & Hälsa

Idag kommer tidningen Mat & Hälsa ut i butik. Jag har en sida i tidningen när jag skriver om 7 sockerfällor som man lätt kan hamna i nu till jul.

Jag har alltid varit en julälskare. Dofterna, stämningen och friden som infinner sig på jul är bara så mysig. Förr låg sockret högst upp på listan under december men nu när jag undviker det så betyder inte det att man inte kan ha och få samma julstämning. När jag började med LCHF så var jag lite orolig för julen men det är jag absolut inte längre. Det blir minst lika trevligt och mysigt utan socker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I samband med att julen står för dörren och min artikel om julen i Mat & Hälsa så kommer jag att ha ett julevent här hemma. Visa er hur mysig, juldoftande och god en jul kan vara utan socker. Eventet äger rum torsdagen den 6 december kl 18.30. Där jag låter er smaka på goda nyttiga alternativ till julens sockerfällor, berättar om dem och ni får med er recept på godsakerna hem. Vi pratar också om hur man hanterar julen på ett bra sätt som LCHF-are. Ni har säkert en massa tips som ni kan dela med er av eller frågor som ni vill att jag svarar på i egenskap av Kostrådgivare. Medan vi äter och myser framför braskaminen presenterar jag GAIA-produkterna för er och ni får tillfälle att prova dem. Kvällen avslutas med att ni får en fin goodiebag med er hem innehållande en tidning, prover och lite annat smått och gott.

Det finns endast 20 platser så vill ni anmäla er så maila mig på: annamaria@ultimat.nu

Kostnad: 150:-

Hjärtligt välkomna!

 

Stängt för kommentering.