Balans

Nu var det länge sedan jag bloggade. Jag har inte hunnit och inte haft lust riktigt och då går det inte att bara krysta ur sig något. Men det är så det får vara och måste få vara och jag kommer bara att blogga här när det finns lust till det. Mycket i perioder och lite i perioder.

Nu när jag jobbar på mitt vanliga jobb också 50% så har jag hittat en bättre balans. Jag längtar till dagarna då jag är ledig med barnen och när jag får jobba med mina företag. Samtidigt som det är skönt att komma ut på jobb och träffa en massa människor. Balans helt enkelt. Det bästa.

Samma är det med maten som känns helt avdramatiserad nu. Jag äter lågkolhydratskost som bas men äter det jag känner för om jag vill. Men det märkliga är att jag sällan känner för något annat. Så tråkig är jag. ;)

Apropå balans så tränar jag lite igen nu också. Min kropp sa ifrån när jag höll på att dö när jag gick upp för trapporna på jobbet. Så nu springer jag ett par gånger i veckan. Känns jätteskönt. Det bästa är att lyssna på podcasts när man springer för då sysselsätter man hjärnan med något och tänker inte på hur långt det är kvar hela tiden.

Nu skall jag sätta mig och skriva ett fettest till en tidning!

Ha en bra dag!

IMG_4682

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina odlingar växer på av bara den.

IMG_4676

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett nytt armband.

IMG_4672

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallon- och blåbärsgrottor på lågkolhydratsvis.

IMG_4692

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solnedgång från altanen.

1 Kommentar

  1. Skönt att höra ifrån dig igen. Ja visst är det härligt när man hittar balansen. Det går i perioder det där. Vad smart att lyssna på podcasts när man springer, det är ju så tråkigt att springa (tycker jag) så att sysselsätta hjärnan under tiden är ju en god idé. Hittar du dem på internet? Har du några bra att rekommendera?