Grundpaket:

Klicka på plustecknet för mer information.

+4 tillfällen med enskild rådgivning.

Det första tillfället varar i två timmar och de andra tre tillfällena i en timme. Du får hemskickat ett formulär via post eller per mail som du skall fylla i innan vår första träff för att jag skall kunna förbereda mig på vem du är och vad du kan tänkas behöva för hjälp. På vår första träff får du berätta vad du vill ha hjälp med och jag går igenom hur jag kan hjälpa dig.

Grundpaketet kostar 3500:- och då ingår fyra rådgivningstillfällen varav det första är på två timmar och de andra på en timme. Det andra tillfället lägger vi tre veckor efter det första och sedan glesar vi ut träffarna så att vi ses den sista gången fyra månader efter vår första träff. Detta för att omställningen till lågkolhydratskost är något långsiktigt och ingen ohälsosam quick-fix.

Efter genomgånget grundpaket kan du gå på privatrådgivning och betala per timme. Det kostar 650:-/h.

Jag kan också skräddarsy rådgivning för dig och då är det på en timkostnad på 650:-. Om du vill ha en genomgång i lågkolhydratskost men inte riktigt har bestämt dig för att starta.

Metoden är godkänd av Socialstyrelsen sedan 2008.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag som du har på ditt arbete för kostrådgivning och det är avdragsgillt för dig som har företag.

+Ett tillfälle med rådgivning för familjer/kompisgäng

Om du vill ha råd och tips om hur du skall styra upp familjens matvanor, få bukt med blodsockerbångstyriga barn och vuxna samt få kontroll på sockersuget och de där kilona som verkar smyga sig på år efter år.

Boka in en träff med mig på 2 timmar då jag kommer hem till er och i lugn och ro går igenom vad ni kan förändra kostmässigt för att få ett mer harmoniskt och rikt familjeliv.

Eller…

…samla dina kompisar och få en genomgång av hur man skall äta lågkolhydratskost. Ni får en miniföreläsning där jag går igenom grunderna med kosten, en matsedel och tips på hur man sätter igång.

2500:-/tillfälle.
35:-/mil

+Mailrådgivning

För dig som äter lågkolhydratskost och har fastnat och vill ha hjälp. Kanske har du gått på privatrådgivning hos mig och vill fortsätta hålla kontakten så att jag kan ge dig fortsatta råd och tips. För att jag skall hinna ta mig tid till era frågor och kunna svara med god kvalité har jag en specifik rådgivningsmail.

radgivning@ultimat.nu

- 1 mail 200:-

När du skickar ett mail till ovanstående adress om att du vill få rådgivning så får du ett kostnadsfritt svar där det står hur du går tillväga med rådgivningsmailen.

 

Kurspaket

Kurser hålls antingen intensivt över en helg med 6 timmar per dag eller under sex veckor med 2 timmar varje vecka. Kursstarterna annonseras här och på bloggen samt på MF-hälsoutbildningar. Läs mer om kursen LCHF-hälsa HÄR.

Priser för privatpersoner är inklusive moms.