Blir det Debatt i morgon?

Jag blev uppringd av några på SVT igår och de frågade mig om jag kunde tänka mig att vara med i morgondagens Debatt där LCHF skall debatteras. Jag tackade ja men vet inte om jag kommer med ännu. De skulle höra av sig idag. Spännande!

Det hade varit kul att vara med för jag har svårt att vara tyst och det behövs fler som kan sticka upp hakan. Jag skulle vara där i egenskap av förälder som ger sina barn LCHF om de väljer att ta med mig. Katrin Zytomierska och Kostdoktorn är på LCHF-sidan och Eddy Bengtsson och Charlotte Erlanson-Albertsson är på ”the dark side” enligt Kostdoktorn.

Undrar vad det är Eddy har emot LCHF? Jag skulle vilja sätta Eddy på LCHF och se honom krossa sina motståndare i MMA. Jag är övertygad om att han hade fått mycket bättre tränings- och tävlingsresultat om han åt bra mat.

Update: 

Jag skall vara med i Debatt i morgon. Missa inte det! kl 22 på SVT 1.

 

7 Kommentarer

  1. Vad kul!!! Du är en jättebra förebild inom LCHF! Hoppas ni når ut ordentligt med ert budskap så att fler får veta hur fantastiskt bra man mår på lågkolhydratkost! You go girl!!!

    • Tack för peppen och fina ord!

  2. Hoppas att du kommer med! Det behövs lugna, vettiga personer som vet vad de pratar om. KZ vet man aldrig riktigt vad hon kan säga. Kostdoktorn är ju en klippa, bara han får prata ifred och de inte gör som de brukar och låter motståndarsidan få ta mer plats och sista ordet.

    • Tack för stöd! Jag hoppas att jag får fram bra saker om jag får ordet. Kostdoktorn är verkligen en klippa om han får prata ifred.

  3. Lycka till i debatten! Som LCHF-entusiast kommer jag att bänka mig framför TV:n. Har även tipsat på Facebook.

  4. Jaaa vad roligt. Ser framemot programmet ikväll!!