Dagens arbete är igång

Idag är jag uppe med tuppen. Somnade tidigt och vaknade innan barnen och tänkte att jag skulle gå upp för att få lite ensamtid vid datorn. Men efter fem minuter kom sonen uptassandes. Hur kan han ha hört mig? Jag är expert på att vara tyst. Barn måste ha en inbyggd sensor för var mammorna gör och mammor får inte under några omständigheter göra saker själva. ;)

När barnen hade lagt sig igår så gjorde jag ett par nya armband. Det är väldigt snyggt när man har dem ihop. Det är sällan jag bara har ett armband på mig annars också så det kanske är att jag tycker att det känns naket med bara ett.

Bilderna strular så jag får bra upp den här men jag har även gjort ett armband med små dödskallar och kors. Får se om det går bättre senare idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dödskallar med glitter och olika färg på texten.

Jag skall starta en webshop som skall ligga här på sidan där jag skall sälja armbanden, GAIA-produkterna, brevkurser och kosttillskott mm. Då blir det mindre tjat om armbanden här. Jag vet att det har blivit mycket av det och skriver man för mycket om en sak så tenderar läsare att tröttna och försvinna och det vill jag inte. Jag vill skriva mer ”seriösa” inlägg också men nu blev det så mycket med armbanden och då speglas det även i bloggen så klart.

Idag skall jag och Mia på Bloggkommentatorerna förbereda en föreläsning som vi skall hålla på en gymnasieskola och så måste jag skriva färdigt en text och göra och packa armband som är beställda för att skicka iväg.

Hoppas att ni får en fin morgon och dag!

Hörs senare med del 4 av min resa från ”Beroende till frisk” och ett litet bugdet LCHF-tips också.

 

 

Stängt för kommentering.