En god söndagspizza

Idag ville vår lilla Linnéa äta pizza till middag. Det var väldigt länge sedan så vi körde på det. Jag letade upp ett nytt recept på botten, nämligen det här hos bloggen 56kilo.se. Jag gjorde misstaget att inte hälla upp den på två plåtar. Hade jag gjort det så hade botten blivit oemotståndligt frasig. Nu blev den frasig i kanterna och mjuk i mitten. Men för min del gör det inget för jag tycker att det är gott ändå.

Fyllningen gjorde jag efter eget smak och tycke. Tomatkross, gul lök, riven västerbottenost, skivade kastanjechampinjoner, grillad kyckling i små rivna bitar, basilika, svartpeppar och salt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smeten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyllning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innan ugnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Färdig pizza!

 

 

2 Kommentarer

  1. Här hemma använder vi mariann’s recept. Jag är inte så förtjust i ost så de mesta där man har ost som en del av basen går bort. Den botten vi använder gör att pizzan smakar precis som hemlagad pizza på vetemjöl. Supergott, men lite meckigt. Fast jag tycker det är värt det.

    http://mariannslchf.se/pizza-lchf/

    • Skall prova detta nästa gång. Tack för tips! :)

Skriv en kommentar