Ketondiet dag 15

Igår hade jag mycket ork och kände mig pigg när jag tränade. Det är väldigt bra för min kropp att ligga i det optimala värdet känner jag. Både för psyket och för kroppen. Det är så skönt att vara pigg och ha energi.

Jag tänkte igår att jag skulle ta bort osten igen för att få upp värdet innan jag lägger på grädden men det gick sådär. Jag måste verkligen vara superstrikt för att få upp mitt värde verkar det som. Hoppas inte alla är lika känsliga som jag verkar vara. Så idag blir det mer fett och tillbaka till de varor som gjorde att jag kom upp i värde innan fredagens vinintag.

Frukost 07.00

2 kokta ägg, Bullet Coffee och vatten

”Träning”: 2 timmars promenad (delade ut reklamlappar för mitt företag som har visat sig vara en av de bästa marknadsföringsknepen. Ett tips!).

Lunch kl 12.30

2 skivor kassler, 2 stekta ägg, 2 msk smör, sallad med tomat, paprika, gurka, bladspenat, oliver och vatten.

Mellanmål kl 15.00

Bullet Coffee

Träning: En halvtimmes löpträning.

Middag kl 18.00

Kyckling i kokosmjölk med paprika och lök, sallad med tomat, gurka, paprika och bladspenat, extra kokosfett i grytan och vatten.

Ketonvärdet i morse kl 07.00: 1,9

Okej. Kassler och kokosmjölk har jag inte ätit tidigare. Jag tror kanske att kasslern kan ha ställt till det för kokosmjölken var det lite kolhydrater i och mycket fett. Kasslern däremot var det inte mycket fett i och man vet ju inte riktigt vad de trycker i för sörja. Litar inte riktigt på innehållsförteckningarna när det gäller korv och andra köttprodukter.

Det blir inte riktigt rättvist mot grädden om jag skulle lägga på den idag så jag väntar en dag till. Idag blir det inga konstigheter utan det som jag vet får upp värdet. Ägg, fett, fet fisk, kött, gröna grönsaker.

 

 

 

2 Kommentarer

  1. Hej!
    Vill bara tacka för en bra och spännande blogg.
    Jag äter inte LCHF, delvis därför att det inte passar mig (jag håller mig oftast till en jämn blandning av kollisar, fett & protein, som funkar utmärkt för mig) och delvis för jag är en fattig student som i dagsläget har en matbudget på typ en hundring/månad. Men är allmänt intresserad av kost och hälsosam mat så det är väldigt roligt att följa dig och dina experiment :-)

    Lycka till i fortsättningen!

    • Tack vad glad jag blir! Lycka till med dina studier.