Ketondiet dag 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ojoj, igår var inte min bästa dag kan jag säga. Chokladen förstörde en hel del för mig. Fy farao. Aldrig mer. Som nykter sockerberoende går det inte att köra experiment ens på mörk choklad. I alla fall klarar inte jag det. Oron, myrkrypningarna, huvudvärken och ångesten kom som ett brev på posten. Samt suget. Jag mådde både fysiskt och psykiskt dåligt. Kunde inte förmå mig att träna pga av huvudvärken, vilket resulterade i att jag åt istället. Allt det här för lite choklad. De som säger att de inte tror att det finns något som heter sockerberoende vet inte vad de pratar om.

Idag blir också sista dagen med mätningarna. Jag känner att jag har fått koll på en hel del genom att mäta, att det inte finns något mer att kontrollera och för att resultaten verkar vara väldigt individuella och beror på många faktorer. Jag skall redogöra mer i ett senare inlägg.

I morse var mina ketoner: 1.3

Svaret på varför finner ni här. Hade jag tränat igår så hade jag nog hållit mig inom det optimala och det är ända rätt förvånande med tanke på mängderna nedan.

Frukost kl 08.00

2 kokta ägg, Bullet Coffee och vatten

Lunch kl 12.00

2 stekta ägg, 4 rökta laxfiléer, 2 msk smör, sallad med gurka, tomat, ruccola, paprika och vatten.

Mellanmål kl 15.00

Bullet Coffee

Middag kl 17.00

Grillad fläskfilé, 3 msk smör, champinjoner, sallad med gurka, tomat, ruccola, paprika och vatten. Ett och ett halvt glas rödvin.

Efterrätt: En stor skål grädde med blåbär och hallon samt 30 gram mörk choklad.

Kvällssug kl 20.30

Två stora mandelmjölssmörgåsar med ost och smör samt vatten.

Stängt för kommentering.