Länge leve leverpastej

I morgon skall jag göra egen leverpastej. Jag har saknat det massor så nu skall det bli av. Hoppas att det blir gott. Känns lite juligt med leverpastej och jag älskar julen.

Något jag har tänkt på när det gäller matlagning från grunden är att det är så himla enkelt egentligen. Bara för att man har köpt allt färdigt förr så har man lurat sig själv att tro att det är en hel vetenskap att göra egen mat. Men det har visat sig när jag väl har börjat ge det en chans att det inte är svårt alls. Det är roligt, lätt, meningsfullt och väldigt gott.

Min farmor var väldigt duktig på att laga mat men hon är tyvärr död sedan två år tillbaka. Hon blev 92 år. Jag ångrar så att jag inte tog vara på hennes kunskap. Men det är ju lätt att vara efterklok. När hon levde och var pigg var jag ju inte intresserad.

Bilden kommer härifrån.

Stängt för kommentering.