Lördagsaktiviteter

Hoppas att ni har en bra lördag. Jag har varit iväg på ridlektion och det är så roligt. Jag älskar det! Funderar på att ta en privatlektion för att komma vidare lite och hinna fråga om saker som jag gör fel för att bli bättre. Fick prova att rida med spö idag och det kändes naturligt efter ett tag. Min häst var lite trött. Han fick ett äpple av mig efteråt för att han var så duktig. Lille Cracker. <3 Nu blir jag lika löjlig som en 10-årig hästtjej men det är så man blir med de goa hästarna.

Barnen har varit och lekt av sig hos en kompis och sambon är och kör cross. Någon hade tydligen brutit benet så han hjälpte honom att få hem bilen och crossen. Snällt.

I kväll skall vi äta tacos på lågkolhydratsvis. Barnen älskar ju det men jag är så trött på det så jag köpte en grillad kyckling till mig och en brieost. Det skall bli gott till ett glas rött i kväll.

Innan dess så skall jag måla i Linnéas nya rum och städa i ordning. Inget annat jobb här i helgen. Nu när jag jobbar som lärare så försöker jag att ha helgerna lediga och jobba mer på vardagarna istället. Annars bränner jag ut mig för man kan jobba hur mycket som helst som lärare.

Därför kommer jag inte heller hinna göra några armband. Det är många som frågar men tyvärr så går det inte. Jag hinner helt enkelt inte för då hade jag inte haft någon fritid alls. Jag har ju Bloggkommentatorerna också.

Ha en härlig lördag så hörs vi!

Hälsningar//

Anna-Maria

En bild från i går när vi var på Disney on ice. Barnen älskade det!

IMG_5721

Stängt för kommentering.