Tisdag med Ultimat

Just nu är jag mitt uppe i middagsbestyren. Rullar köttbullar och bloggar samtidigt. Hjälp!

Idag har fixat med armbanden, köpt påsar och svarat på en massa mail. Det börjar trilla in en hel del rådgivningsmail och det är kul. Älskar att svara på folks kluriga frågor. Man får leka lite kostrådgivardetektiv. Spännande!

Läs mer om rådgivningsmail här.

Det här blev dagens skörd av armband som jag har gjort och skickat iväg. Jag skall göra andra i kväll med glitterdödskallar. Älskar det!

Just det! En ville ha ett armband där det stod ”Drugs kills” på så det kan man också beställa om man vill ha.

Om ni vill beställa något av armbanden så maila vad ni vill ha till: annamaria@ultimat.nu så får ni vidare instruktioner.

Nu har det varit lite dåligt med ”seriösa” inlägg men i morgon tänkte jag lägga upp del 4 i min serie om mitt sockerberoende ”Från beroende till frisk”.

Ha en fin kväll!

 

 

 

 

 

 

9 Kommentarer

 1. Dem e så käcka dem där armbanden….vilken bra idé du kom på……jag började med LCHF på ”riktigt” igår….det är ju superskönt att inte vara hungrig eller sötsugen…..jag åt för lite fett förut nu lassar jag på med majonnäs ha ha….kunde klara mig från kl 8 på morgonen till halv 3 utan att vara sugen på nåt….det har jag inte varit med om förut och inga sockersvängningar….skööööönt. Kram

 2. Jag har precis använt mig av rådgivningsmail och är riktigt nöjd!

  Det var klara, tydliga och väldigt hjälpsamma svar. Generöst skrivet och det gick dessutom att få ett kortare uppföljande svar.

  • Tack vad snällt! :)

 3. Jätte coola armband. Vad tar du för ett sånt? Gillade det med kors som åse på 56kilo fick :)

  /Anette

 4. Sjukt fina och jag skulle jättegärna vilja köpa ett med ordet ”feminism” hur gör jag! maila mig, jag betalar VAD SOM HELST (nästan) :)

 5. Det borde heta ”drugs kill” för att va korrekt engelska..

  • Jag har ändrat det efter att fler har påpekat detta. :)