Välkommen maj månad

Hoppas att ni hade en fin dag igår. Vaknade med världens förkylning. Har varit lite småförkyld och trodde att det var borta men nu kom den tillbaka med all sin kraft. Suck.

Vi var på crosstävling igår men det var så kallt i vinden så jag och barnen åkte hem efter ett par timmar. Min sambo kör ju cross så vi skall investera i en husbil så att vi kan vara med under hela helgerna. Det skall bli väldigt roligt med husbil. Då har man boendet med sig hela tiden och kan göra spontanresor eller åka ut i Europa och se sig omkring. Kommer bli så bra. Frihet i en liten bil. ;)

Vi premiärgrillade igår och det var väldigt gott! Man glömmer bort det under vintern. Det blev entrecote, halloumi, majskolv med mycket smör och salt, grönsaker och aioli.

IMG_4646

Hittade tussilago i trädgården också. Så söta. Mina tulpaner som jag planterade i höstas har rådjuren ätit upp så jag får vara glad över några tussisar. ;)

IMG_4625

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgon skall jag gå på Alex Schulmans show ”Älska mig”. Det ser jag fram emot. I helgen börjar jag jobba på mitt gamla jobb vilket jag är lite nervös över men samtidigt skall det bli roligt att äntligen få lite arbetskamrater igen.

Ha en fin dag!

Stängt för kommentering.